Web stranice Web dizajn


skica-za-web

Kako se često zna desiti da svoje ideje teško možete iznijeti riječima, a kada je u pitanju web stranica lako može doći i do krive interpretacije iste odlučili smo svim našim posjetiteljima pružiti priliku da preuzmu sa naše stranice PDF dokument koji će poslužiti kao zgodno rješenje za planiranje web stranice.

Više...

photoshop-vizualno-okruzenje
Ovim ćemo Vam tutorialom približiti uporabu samog Photoshopa i pokazati Vam kako lako i brzo možete i sami kreirati porpuno novo vizualno riješenje okoliša nekog predmeta.

Više...

boje-za-web-dizajn
Web boje sigurne za web preglednike izabrane su po principu da budu prikladne za najprostranjenije monitore i različite uvjete vidljivosti. Boje sigurne za web prikazuju se vrlo slično specificiranim vrijednostima i bez renderiranja.

Više...

Tablični pregled standardnih veličina web bannera sa primjerima. Tablični pregled nekih čestih ali van standardnih veličina bannera su također navedene.

Iako vlasnik web stranice može prodavati/iznajmljivati banner oglase bilo koje dimenzije, savjetuje se da se ipak drži standarda jer potencijalni oglašivači vjerojatno već imaju dizajnirane oglase tipičnih veličina i vjerojatnije je da će kupiti prostor koji im odgovara po veličini. Izrada bannera u različitim veličinama dizajeri obično pojedinačno naplačuju.

Više...

zlatna srebrna boja u web dizajnu

Iako ćete za print morati koristiti metalnu pantone boju, dostavljam vrijednosti srebrne i nekoliko zlatnih varijanti boja koje najbliže odgovaraju u web dizajnu.

Više...

Stranica 1 od 3

Početak
«
1

Marketing

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje