Web stranice Programiranje

Google-chrome

Napravili smo aplikaciju za sve Vas koji koristite Google Chrome preglednik koja će Vam olakšati dolazak do naših stranica.

Više...

kako-do-nas0
Često se zapitate kada tražite neku firmu na webu kako do nje? I nakon kratkog traženja po Internetu nađete stranicu  dotičnih, te klikom na kontakti očekujete od svih informacija i onu najvažniju Vama interaktivnu kartu koja će Vas dovesti doslovce do praga.

Više...

404
Poznata brojka 404 Smile Naravno uvijek nam se javi kada upišemo krivu adresu neke stranice ili neke mapa ne nekom od servera. Mnoge stranice imaju grešku 404 riješene na način da Vam se pojavi upozorenje preko slike a ne običan tekst kako je to slučaj na nekim stranicama.

Više...

javascript - programski jezik za web stranice

Kako smo u prošlom članku započeli red je i da nastavimo sa objašnjenjima kako napraviti i kolik je truda potrebno da se sklepa jedna web stranica. Napominjemo da sve ovo što ovdje pišemo je osnova osnova i da se ovdje barata s osnovnim pojmovima. Ovo nije neko veliko programiranje nego upute kako posložiti dijelove koje jedan web ima.

Više...

CSS kod - programiranje web stranica
Mnogi su čuli za CSS i svi ga koriste koji se bave ovom granom programiranja. Dobar CSS zapis je teško napisati da nema grešaka ili podataka koji su suvišni na ovaj ili onaj način. Da bi ovo sve izbjegli dajemo Vam popis 15 stranica koje će Vas uputit kako napisati ispravan CSS dokument.

Više...

Stranica 1 od 2

Početak
«
1

Marketing

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje