- razvijamo i dizajniramo uspješne poslovne modele

- Vaše poduzeće i proizvod činimo vizualno atraktivnim

- znamo što treba da Vas Google voli"Nove tehnologije oduvijek su me fascinirale. Vjerojatno je to glavni krivac za 15 godina iskustva u radu na web projektima."

Rođena u Zagrebu. Direktor poduzeća Metuzalem d.o.o.

Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (smjer Poslovna informatika), a trenutno pišem specijalistički rad na PDS Informatički menadžment.

Radno iskustvo uključuje:
- Upravljanje web projektima (izrada Internet stranica i portala, dizajn i vizualni identitet, Internet trgovine, sustavi za upravljanje web stranicama i portalima - CMS, marketing, društvene mreže)
- SEO - optimizacija web stranica i SEM - internet marketing.
- Samostalni knjigovođa
- Projektiranje, uvođenje, održavanje i edukacija korisnika sustava poslovne inteligencije (business inteligence) u poduzećima: Lipa Mill, Eurotrade, Min Xnation, Amadeus, CBA, Biljemerkant, Jolly, Supernova, Straviana…
- Savjetovanje i implementacija ERP sustava
- Predavač iz područja financijskog izvještavanja i troškovnog računovodstva, te ekonomske i web tematike (suradnja sa 3 učilišta)
- Financijski analitičar (controlling) i programer u VBA

Od ostalih znanja i interesa:
Pohađam računovodstvene seminare u RRIF-u, aktivno koristim engleski jezik, te se snalazi u njemačkom i talijanskom, završila sam Cisco akademiju mrežnih tehnologija, predavač sam i ispitivač za ECDL certifikat, pišem blog ekonomske i web tematike.

Piše za blog ekonomske i web tematike: http://blog.metuzalem.hr
Piše za financijski i računovodstveni portal: www.orkis.hr

Marketing

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje