Računovodstvo Računovodstvo


Popis neradnih dana i blagdana za 2013 godinu

working-bears

Više...

pdv-k-obrazac-2010
Konačni obračun prijave poreza na dodanu vrijednost za razdoblje 1-12. mjesec 2010. godine. U obrazac PDV-K upisuju se podaci iz poreznih evidencija, tj. iz Knjige ulaznih računa (U-RA) i Knjige izlaznih računa (I-RA), te druge sporedne evidencije koje vodi porezni obveznik.

Više...

radni-sati-2010
Popis mjesečnih fondova sati po mjesecima u 2010 godini za 40 satni radni tjedan. Broj radnih dana u mjesecu, broj kalendarskih dana, blagdani i neradni, te sati rada umanjeni za neradne dane.
Popis blagdana u 2010 godini.

Više...

godisnji-odmor
Rastom poduzeća povećavaju se i potrebe za službenim evidencijama. Jedna od njih su zahtjevi za godišnji odmor, te praćenje iskorištenosti godišnjih odmora djelatnika.

Jedna od preporučenih evidencija koja se odnosi na godišnje odmore svakako su službeni, pismeni zahtjevi za korištenje godišnjih odmora djelatnika.

Više...

stope-poreza-dohodak
Od 1. srpnja 2010. mijenja se obračun poreza na dohodak iz plaća. I nadalje se porez obračunava progresivno ali s primjenom nove tri porezne stope koje iznose 12%, 25% i 40%.

Više...

Stranica 1 od 2

Početak
«
1

Marketing

Kontakt za program

Kao samostalni računovođa i konzultant za računovodstvene programe u člancima odgovaram na najčešća pitanja korisnika.

kontakt-za-racunovodstveni-programKontakt za dostavu besplatnog instalacijskog CDa programa

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje