Računovodstvo


Popis neradnih dana i blagdana za 2013 godinu

working-bears

Više...

fiskalizacija 2013
U Narodnim novinama od 03. prosinca 2012., broju 133/12, pod točkom 1., objavljen je Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom. Za knjigovodstveni program koji je prilagođen novom zakonu o fiskalizaciji možete aplicirati putem kontakt forme.

Više...

pdv-k-obrazac-2010
Konačni obračun prijave poreza na dodanu vrijednost za razdoblje 1-12. mjesec 2010. godine. U obrazac PDV-K upisuju se podaci iz poreznih evidencija, tj. iz Knjige ulaznih računa (U-RA) i Knjige izlaznih računa (I-RA), te druge sporedne evidencije koje vodi porezni obveznik.

Više...

motivacija-za-posao
Izgleda da je tradicionalan sistem mrkve i batine prikladan samo ponavljajuće, mehaničke radnje. Međutim, u slučajevima kada je potrebno obaviti kompleksnije poslove (kao što je rješavanje problema koji nemaju uvriježenu formulu za rješavanje) – metoda stimulacije mrkvom i batinom više ne djeluje, čak i pogoršava situaciju!

Više...

radni-sati-2010
Popis mjesečnih fondova sati po mjesecima u 2010 godini za 40 satni radni tjedan. Broj radnih dana u mjesecu, broj kalendarskih dana, blagdani i neradni, te sati rada umanjeni za neradne dane.
Popis blagdana u 2010 godini.

Više...

Početak
«
1

Marketing

Kontakt za program

Kao samostalni računovođa i konzultant za računovodstvene programe u člancima odgovaram na najčešća pitanja korisnika.

kontakt-za-racunovodstveni-programKontakt za dostavu besplatnog instalacijskog CDa programa

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje