Računovodstvo Knjigovodstveni program


fiskalizacija 2013
U Narodnim novinama od 03. prosinca 2012., broju 133/12, pod točkom 1., objavljen je Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom. Za knjigovodstveni program koji je prilagođen novom zakonu o fiskalizaciji možete aplicirati putem kontakt forme.

Više...

Računovođa ima zahtjevan posao vođenja poslovnih knjiga

Za sve one koji su u potrazi za opširnim, jednostavnim za snalaženje i cjenovno pristupačnim knjigovo- dstvenim programom za vođenje: knjigovodstva, nabave, uvoza, izvoza, maloprodaje i veleprodaje, proizvodnje, plaća, financijsko izvještavanje, knjigovodstva partnera, dugotrajne imovine..., tj. cjelokupnog poslovanja poduzeća mogu zatražiti besplatan CD primjerka potpuno funkcionalnog programa. U nastavku objašnjavam mogućnost besplatnog korištenja do 3000 knjiženja, način instalacije koji omogućava da program sami instalirate na bilo koje računalo u vremenu od otprilike pola sata, prijedloge za početak rada (korisnički priručnik i video priručnik) te deinstalaciju programa ukoliko Vam ne odgovara.

Više...

stepone-program-knjigovodstvo

Besplatan program za računovodstvo i cjelokupno poslovanje - StepOne programski paket poduzeća Infokom iz Zagreba opisan je u jednom od prethodnih članaka. U nastavku slijedi popis svih modula programa Step One.

Više...

Stepone program za poslovanje - Infokom ZagrebSTEPONE je programski sustav nove generacije razvijen od strane tvrtke Infokom iz Zagreba. Za bazu podataka ove inačice programa odabrana je kvalitetna Oracle XE baza podataka. Cijena od svega 850EUR i brojne mogućnosti čine ga jednim od najzanimljivijih i najpristupačnijih programa na tržištu.

Program je namijenjen manjim i srednjim trgovačkim društvima i neprofitnim organizacijama. Sadrži sve standardne module koji se koriste u poslovanju tvrtke. Pogodan za korištenje u poduzećima od 1 do 50 stanica.

Više...

Marketing

Kontakt za program

Kao samostalni računovođa i konzultant za računovodstvene programe u člancima odgovaram na najčešća pitanja korisnika.

kontakt-za-racunovodstveni-programKontakt za dostavu besplatnog instalacijskog CDa programa

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje