Dizajn Klasični marketing


prodajni motivacijski govor
Imate prodajno osoblje koje baš nije uspješno? Evo ideje za prodajni motivacijski govor!

Više...

oglasavanje

Od vremena kada su pokrenute prve elektroničke platforme trgovanja pa do danas promjene u stavovima prema ciljanom oglašavanju dosta su se promijenile.

Više...

moc uvjeravanja ciceron
Konferencija „Moć uvjeravanja“ održat će se u Zagrebu, 18. i 19. ožujka 2010. godine, u hotelu Antunović.

Cilj konferencije Moć uvjeravanja, usmjerene prvenstveno prema poslovnoj, medijskoj i akademskoj javnosti, popularizacija je javnog govora, a teme koje će biti zastupljene namijenjene su razvoju kulture govora i argumentiranje te općenito podizanju razine svijesti o važnosti retorike i komunikacijske kulture.

Više...

reklamni letak reklama
Čest način reklamiranja trgovačkih lanaca je putem reklamnih letaka. Utječu li oni na vašu kupnju? Dešava li Vam se da niste ni znali da Vam neki proizvod treba prije nego ste ga vidjeli u reklamnom letku? Dešava li Vam se da pomislite kako poduzeće koje je izradilo letak treba posjetiti zbog ponude koje u sebi sadrži? Potakne li Vas ikada letak da kupite neki proizvod prije nego ste ga planirali kupiti?

Više...

marketing i reklama
Ponekad me „hrabri“ klijenti pitaju: „Je li se potrebno reklamirati na internetu – imati web stranicu i plaćati Internet oglašavanje?“ Hrabri su jer su to pitanje postavili poduzeću tj. pojedincu koji se bavi novim - web tehnologijama. Za sve hrabre i one koji se ne usude pitati tvrdim: „I da imate najbolji proizvod ili uslugu na cijelom svijetu, ako nitko za nju ne zna – kao da nemate ništa. Ali, ukoliko imate kvalitetnu uslugu ili proizvod i pametno uložite u reklamu – klijenti će to prepoznati“.

Više...

Stranica 1 od 2

Početak
«
1

Marketing

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje