Dizajn Internet marketing


spam-mail ili newsletter
Danas mnogi vlasnici web stranica smatraju da je newsletter zgodan način oglašavanja. i jest - dok god je i legalan. Slijedi opis što je SPAM a što je newsletter, te kako ga zakon tumači i koje su sankcije.

Više...

broj-facebook-korisnika
Znate li koji je broj registriranih korisnika iz Hrvatske na Facebook društvenoj mreži? Donosimo Vam podatke o broju Facebook korisnika za početak 2011 godine!

Više...

google-adwords-money
Google je postavio određena ograničenja na izgled tekstualnih AdWords oglasa. Ona se uglavnom odnose na broj znakova u retku. U sljedećem članku opisujem kako mora i može izgledati Google Adwords oglas.

Više...

metuzalem firefox persona dizajn

Već dogledno vrijeme Google nudi mogućnost da stavite svoju pozadinsku sliku na njihovu stranicu za pretraživanje.

Više...

metuzalem firefox persona dizajn
Budući Metuzalem voli nove trendove u dizajnu i tehnologijama, nakon izlaska nove verzije preglednika Mozilla Firefox 3.6 izradili smo dizajn teme za ovaj preglednik. Dizajn za Firefox sa poznatom temom Metuzalem letećeg otoka možete u nekoliko sekundi „isprobati“ na svom pregledniku putem sljedećeg linka.

Više...

Stranica 1 od 3

Početak
«
1

Marketing

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje