SEO optimizacija


google statistika pretraga
Ponukani predavanjima s Web::Strategije 9 koje se održala 4.11.2010. u Zagrebu odlučili smo napisati jedan članak kako se u našoj zemlji na krivi način koristi Google, te kako kositstiti Google statistiku pretraga.

Više...

google-search
Posjedujete web stranicu a na njoj nemate integriran search!!! Nije kraj svijeta postoji vrlo lagano i elegantno rješenje koje nam nudi naš i Vaš dobar prijatelj Google. Naime pretrživanje je nešto što večina stranica ima ali se rijetko koristi.

Više...

backlinkovi backlinking

Webmasteri koji provjeravaju linkove postavljene na njihove stranice često se pitaju što mogu učiniti sa linkovima loše kvalitete. Podrazumijeva se da mnogi vlasnici web stranica žele izgraditi dobru reputaciju za svoje stranice, i vjeruju kako će linkovi loše kvalitete štetiti rangu njihovih stranica.

Više...

google-optimizacija

Promocija Vaših internet stranica počinje izradom Google prijateljskih tj. Google friendly stranica

Prvo pravilo SEO optimizacije za Google je: odrediti što će stranice sadržavati prije nego učinite nešto da postanu globalno popularne. Da bi dobili top poziciju među prvima na Google tražilici, Vaša internet stranica za to treba biti spremna.

Više...

"Web optimizacija ili internet marketing?" - često je pitanje koje si postavljaju vlasnici web stranica. Odluka o odabiru  određene metode mogla bi se donositi stihijski („web optimizacija“? Prvi puta čujem, marketing mi je poznatiji pojam), prema financijskom kriteriju (Internet marketing kampanja može se kretati od 200kn mjesečno i odmah će davati rezultate) ili dugoročno (web optimizacija u tom slučaju izlazi kao pobjednik).

Više...

Početak
«
1

Marketing

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje