SEO optimizacija SEO općenito


"Web optimizacija ili internet marketing?" - često je pitanje koje si postavljaju vlasnici web stranica. Odluka o odabiru  određene metode mogla bi se donositi stihijski („web optimizacija“? Prvi puta čujem, marketing mi je poznatiji pojam), prema financijskom kriteriju (Internet marketing kampanja može se kretati od 200kn mjesečno i odmah će davati rezultate) ili dugoročno (web optimizacija u tom slučaju izlazi kao pobjednik).

Više...

web-optimizacija
Dobra definicija problema – pola je rješenja.

Općenito u poslovanju vrijedi pravilo da planirani pothvati češće uspijevaju. Isto vrijedi i za kreiranje poslovnih web stranica i web optimizaciju tih stranica. Pet je ključnih pravila kojima bi se svi vlasnici web stranica mogli pozabaviti ako imaju pola sata za ulog.

Više...

web-optimizacija-stranica
Optimizirati Internet stranicu znači pisati programski kod po određenim pravilima. Da bi se naučila i savladala ta pravila potrebno je vrijeme i praksa. Da bi se kod napisao optimizirano potrebno je i više vremena.

Zašto smo skloni misliti kako nam neki tamo „SEO“ ne treba?

Više...

seo-tool
Danas Vam dostavljam SEO alat (SEO tool) koji možete koristiti za provjeru pozicija Vaših web stranica na tražilicama Google, Yahoo i MSN za navedene ključne riječi, također možete provjeriti popularnost linkove - backlinkove, te Google page rank - Google rang.

Više...

Česta pitanja s kojima se susrećem od vlasnika Internet stranica je:

Imamo web stranice već duže vrijeme, platili smo dobrog dizajnera, napisali smo tekstove, imamo galerije slika, ALI bez obzira na sve nema nas na rezultatima pretrage u Google-u kada se upisuju pojmovi vezani uz naše poslovanje. Imamo lošu poziciju na Google-u ili nas uopče nema.

Danas se bavim baš tim pitanjem – optimizacija Internet stranica za tražilice.

Više...

Stranica 1 od 2

Početak
«
1

Marketing

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje