Pitali ste


abuse-internet
Kad vam količina spama dnevno preraste 20ak po mail adresi, biti ćete prilično ljutiti (znam to). Nitko ne voli biti zlostavljan (abuse), a oni sa Internet moralom poštuju druge. Ipak je internet svjetska više neformalna mreža! Evo gdje možete prijaviti zlostavljanje (abuse).

Više...

sadrzaji-za-web-stranice
Isporuka sadržaja
jedna je od važnih faza izrade web stranica. Iako sadržaje klijent može dostaviti (i dostavlja) na različite načine i u različitim oblicima, sve dostave sadržaja koje odskaču od definiranih u sljedećim točkama dodatno se naplačuju jer iziskuju dodatne sate rada u obradi).

Više...

faze-web-stranicaU samom procesu projekta "izrada web stranica" ili "izrada web sustava", sudjeluju dvije strane: klijent i izvođač (Metuzalem). SLijedi opis 13 faza u procesu izrade web stranica.

Više...

potpis0
Često Vam se desi da zaboravite staviti riječ "Hvala, ugodan dan" na kraju maila ili se jednostavno zaboravite potpisati. Outlook ima jednostavno rješenje baš za to, a zove se gle čuda potpis. Kreirajte svoj vlastiti MS Outlook mail potpis i on će Vas uvijek vjerno čekati kada god otvorite novi mail ili idete odgovoriti nekome na zaprimljeni mail.

Više...

facebook

U posljednje vrijeme kako su se društvene mreže pojavile na Internetu počela je i poplava njihovih „dodataka“ za Vaše web stranice.

Više...

Početak
«
1

Marketing

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje