Web stranice


ne-ovakve-web-stranice
Iako sam u dosadašnjem radu i brojnim klijentima imala priliku upoznati zaista drage, sposobne, inovativne, spore, kreativne ili zahtjevne klijente, do danas nisam dobila službene upute kako web stranice klijent NE želi ☺ evo kako to izgleda.

Više...

Google-chrome

Napravili smo aplikaciju za sve Vas koji koristite Google Chrome preglednik koja će Vam olakšati dolazak do naših stranica.

Više...

skica-za-web

Kako se često zna desiti da svoje ideje teško možete iznijeti riječima, a kada je u pitanju web stranica lako može doći i do krive interpretacije iste odlučili smo svim našim posjetiteljima pružiti priliku da preuzmu sa naše stranice PDF dokument koji će poslužiti kao zgodno rješenje za planiranje web stranice.

Više...

kako-do-nas0
Često se zapitate kada tražite neku firmu na webu kako do nje? I nakon kratkog traženja po Internetu nađete stranicu  dotičnih, te klikom na kontakti očekujete od svih informacija i onu najvažniju Vama interaktivnu kartu koja će Vas dovesti doslovce do praga.

Više...

404
Poznata brojka 404 Smile Naravno uvijek nam se javi kada upišemo krivu adresu neke stranice ili neke mapa ne nekom od servera. Mnoge stranice imaju grešku 404 riješene na način da Vam se pojavi upozorenje preko slike a ne običan tekst kako je to slučaj na nekim stranicama.

Više...

Početak
«
1

Marketing

Metuzalem ukratko

Metuzalem predstavlja kombinaciju iskustva, znatiželje, mudrosti i znanja. Metuzalem je poduzeće koje se bavi novim tehnologijama i vođenjem web projekata, financijama i marketingom. Vlasnica, Tajana Mrazović ima 15 godina iskustva u web projektima.

metuzalem-web-stranice +385 (0) 95 908 6945
Zagreb - Croatia
www.metuzalem.hr
www.metuzalem.com
blog.metuzalem.hr

Oglašavanje